Snow White®

Et banebrydende design til kunstneriske inline figure skøjter. Trehjulet rockered design er det seneste skridt i udviklingen fra clunky rulleskøjter til et avanceret værktøj til graciøs bevægelse på hjul. Snow White® er ekstremt let og meget manøvrerbar. Inline figure skatere vil elske, hvordan den kortere rammelængde tillader strammere sving og tættere fodarbejde.


Med sin bi-level mid-rib for at reducere slagvridning og sin alsidige monteringsplatform, som er kompatibel med de fleste af nutidens skøjteløbsstøvler, sætter Snow White® den nye standard for inline billedrammer.


Snow White® er også den mest udbredte kunstneriske inline-plade i rulleskøjtelivsmesterskabet. Siden 2006 har næsten halvdelen af ​​atleterne brugt Snow White® til at konkurrere på verdensmesterskabet, og Snow White® har med held hjulpet dem til at vinde medaljer.

Ice figure skatere vil finde denne ramme perfekt til lavsæsonen praksis. Snow White® har en bemærkelsesværdig lighed med følelsen af ​​et kunstskøjteløb på is. Du kan hoppe, spin, danse og udføre alle de samme fodarbejde elementer. Du kan faktisk føle indersiden og ydersiden på denne skate, og tåstopperen virker ligesom takken.

EDEA Overture incl. Snow-white
hjul til udendørs brug:

Kr. 3.048,-